Turvallinen Huominen -toimintatapamalli

Turvallinen Huominen AVEKKI – koulutus koulumaailmaan erityisluokanopettajan johdolla. 

AVEKKI – nimi syntyy kuudesta sanasta, joiden merkitys liittyy läheisesti aiheeseen. Nämä sanat ovat Aggressio, Väkivalta, Ennaltaehkäisy, Kehittäminen, Koulutus ja Integraatio. Edellä mainittujen käsitteiden lisäksi AVEKKI – ajatukseen sisältyy yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyyden teemat, jotka ovat myös väkivallan ehkäisyn liittyvän koulutuksen lähtökohta.

Koulupuolelle on rakennettu 12 – tunnin koulutuspaketti, teen myös lyhyempiä koulutuksia, joista keskustellaan tapauskohtaisesti. Koulutus sopii erinomaisesti koulun VESO-koulutukseksi kuusi tuntisena tai täytenä 12 – tunnin pakettina.

Puhdas AVEKKI-koulutus on hoitopuolelle tarkoitettu koulutus, jossa näkökulma on potilaan ja hoitajan näkökulmasta katsottu. Turvallinen Huominen – koulutus pohjautuu AVEKKI:in, mutta näkökulma on puhtaasti koulumaailmasta ja kaikki liikkeet on testattu käytännössä. Liikkeet tulevat AVEKKI:n kautta ja mihin liikkeet ovat taas tulleet eri kamppailulajien kautta. Jotkut hoitopuolelle soveltuvat liikkeet eivät sovellu oikein koulumaailmaan, joten Turvallinen Huominen – koulutuksessa liikkeet ja teoriat ovat suoraan koulun arkeen soveltuvia.

Pitkä kokemus koulumaailmasta takaa sen, että oikealle kohderyhmälle saadaan juuri oikeanlainen koulutus.

Ohessa joitakin juttuja aiheesta…